Vigdis.se

 

Om mig 

Jag heter Vigdis Söderlund och är född och uppvuxen i Lycksele. Som liten bodde jag i Ulriksborg, 3 mil utanför Lycksele, där jag växte upp med dom flesta av mina syskon. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är bilden från Aftonbladet då pappa fick 12 rätt på stryktipset (det var bara 12 matcher som spelades på den tiden) Det är enda gången jag varit med i Aftonbladet :)  

 

Vi flyttade in till stan när jag skulle börja femte klass. Jag var då 11 år. Började på Johan Skyttes skola där jag fick smeknamnet Viggen. Tonåren passerade väldigt snabbt med högstadieåren på Finnbackskolan och sen jobb direkt efter det.
1983 fick jag mitt första barn, Rickard tillsammans med Jim Jonsson. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sonen Rickard  

 

 

1986 flyttade jag till Luleå där jag träffade Tord Hansson. Vi har pojkarna Robin och Dennis tillsammans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sönerna Robin och Dennis 

 

Vi bodde ihop i Bensbyn från 1988 till 2003.

 

 

 

 

Under jul och nyårshelgen gjorde jag alltid islyktor som vi hade hela vägen  upp till huset. 

 

 

 


Då vi separerade flyttade jag och pojkarna till Porsön. Där bodde jag till Januari 2011 då jag flyttade hit till Gammelstad där jag nu bor. 

Pojkarna är nu stora och nästan utflugna. Rickard går skola nere i Haugesund i sydnorge där han skall utbilda sig till Kapten. Dennis är uppe i Hammerfest i Nordnorge där han bor hos sin far och jobbar i hamnen. Robin går medialinjen på gymnasiet i Älvsbyn, så han bor fortfarande hos mig men jag ser honom bara på helgerna.   

 


 

 

 

Här står jag med mina tre pojkar sommaren 2010. Bilden är tagen på Strönstad, Nordnorge i samband med vår släktträff där